Sport

Liten annonse
    Tennisstjerne frikjennes for brudd på dopingreglene
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. august 2024 KL:16.11)
    Verdensener i tennis Jannik Sinner blir ikke straffet etter funn av stoffet Clostebol i kroppen. – Jeg vil nå legge denne utfordrende og svært uheldige perioden bak meg. Jeg kommer til å fortsette å sørge for å overholde ITIAs antidopingreglement, uttaler Sinner selv. Dette er altså det samme stoffet de fant da Therese Johaug ble utestengt for brudd på dopingreglene i 2017. Det er det internasjonale tennisintegritetsbyrået som melder at en uavhengig domstol har besluttet at Sinner ikke bærer skyld eller har opptrett uaktsomt. I dommen heter det at sannsynligvis er det en av Sinners fysioer som har brukt kremen for å behandle en frukt på egen finger, og at stoffet senere har kommet inn i tennisstjernas system.

Ord sky bassert på artikkel: 950385
Tennisstjerne - frikjennes - dopingreglene - Verdensener - straffet - stoffet - Clostebol - kroppen - utfordrende - uheldige - perioden - fortsette - overholde - antidopingreglement - uttaler - Therese - utestengt - internasjonale - tennisintegritetsbyrået - uavhengig - domstol - besluttet - opptrett - uaktsomt - sannsynligvis - Sinners - fysioer - behandle - tennisstjernas -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »