Sport

Liten annonse
    Finalen i klubb-VM spilles på kjempestadion i New Jersey
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 29. september 2024 KL:10.57)
    Den første finalen i den nye utgaven av klubb-VM spilles på et NFL-stadion i utkanten av New York. Samme arena er vert for VM-finalen i 2026. Det melder Fifa på sine nettsider. Stadionet er hjemmebanen til NFL-lagene New York Jets og New York Giants og har plass til 82.500 tilskuere. Det gjør den til den største arenaen i NFL. I 2026 blir den samme gressmatten sentral i VM-sluttspillet. Da skal det spilles åtte kamper der inkludert finalen. Fifa har tradisjonelt arrangert et årlig klubb-VM i desember, men formatet er blitt endret på og fått et langt større omfang. Til sommeren deltar 32 lag i en turnering som skal spilles hvert fjerde år. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 959047
Finalen - spilles - kjempestadion - finalen - utgaven - utkanten - nettsider - Stadionet - hjemmebanen - tilskuere - største - arenaen - gressmatten - sentral - sluttspillet - inkludert - tradisjonelt - arrangert - desember - formatet - sommeren - turnering -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »