Sport

Liten annonse
    Nå åpnes det for alkoholservering på idrettsarrangementer i Oslo – VIF åpner kranene
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 17. oktober 2024 KL:12.45)
    Byrådet i Oslo går inn for at det blir tillatt med alkoholservering på idrettsarrangementer. I bystyret er det flertall for forslaget. Dermed åpnes kranene. Endringen som er på trappene, er en del av Oslos nye alkoholpolitiske handlingsplan for perioden 2024 til 2028. Den ble behandlet i byrådet torsdag og sendt videre til bystyret. Høyre og Venstre har støtte fra Fremskrittspartiet for forslaget som nå ligger på bordet. Dermed vil de nye retningslinjene bli vedtatt. I planen framgår det samtidig at det ikke blir full åpning for alkoholsalg. «Byrådet vil tillate alkoholservering på avgrensede områder for voksne på enkelte idrettsarrangement», heter det i forslaget som de siste månedene har vært ute på høring.

Ord sky bassert på artikkel: 962800
alkoholservering - idrettsarrangementer - kranene - Byrådet - tillatt - bystyret - flertall - forslaget - Endringen - trappene - alkoholpolitiske - handlingsplan - perioden - behandlet - byrådet - torsdag - Venstre - Fremskrittspartiet - retningslinjene - vedtatt - framgår - samtidig - alkoholsalg - tillate - avgrensede - områder - enkelte - månedene -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »