Hegerberg på benken i Lyon-seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 17. oktober 2024 KL:22.53)
    Ada Hegerberg var på benken, men kom aldri innpå da Lyon vant 2-0 borte mot Wolfsburg i mesterligaen torsdag kveld. Justine Kielland satt også hele kampen på benken for Wolfsburg. De to fikk se Wendie Renard sende Lyon i ledelsen allerede etter åtte minutter. Lindsey Horan sørget for 2-0 på straffespark etter 53 minutter. Med seieren ligger Lyon på andreplass i gruppe A med seks poeng.Roma leder gruppen på målforskjell.

Ord sky bassert på artikkel: 962931
Hegerberg - Wolfsburg - mesterligaen - torsdag - Justine - Kielland - ledelsen - allerede - minutter - Lindsey - straffespark - seieren - andreplass - gruppen - målforskjell -