Messi-show da Inter Miami satte poengrekord i MLS
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 20. oktober 2024 KL:08.45)
    Lionel Messi scoret tre mål da Inter Miami vant 6-2 mot New England Revolution i MLS lørdag. Inter Miami endte grunnserien med 74 poeng – ny rekord i MLS. Messi fikk bare 35 minutter på banen, men rakk likevel å score tre mål og få en assist. Den argentinske superstjernen endte dermed med 20 mål og 16 målgivende pasninger i grunnserien i Major League Soccer (MLS). Med seieren satte Inter Miami ny poengrekord i grunnserien. Messi og Co endte på 74 poeng – ett poeng mer enn rekorden til New England fra 2021. Inter Miami gikk gjennom grunnspillet med 22 seire, 4 uavgjort og 8 tap. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 963377
poengrekord - England - Revolution - grunnserien - minutter - likevel - argentinske - superstjernen - målgivende - pasninger - seieren - rekorden - gjennom - grunnspillet - uavgjort -