Sport

Liten annonse
    Middels åpning for Viktor Hovland i PGA-mesterskapet – første runde på par
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 19. mai 2022 KL:21.33)
    iktor Hovland fikk en start på det jevne i det amerikanske PGA-mesterskapet i golf. Han gikk den første runden på par etter en birdie og en bogey. Han var blant dem som startet første runde i majorturneringen i Tulsa på 10. hull. Han spilte stort sett solid, men hadde ikke centimeterne på sin side i jakten på birdier. Etter ti strake par kom dagens første birdie på 2. hull. Putten gikk i hullet fra om lag seks meter. To hull senere måtte han tåle en bogey. Etter et dårlig utslag valgte han å droppe ballen og pådro seg dermed et straffeslag. Forsøket på å berge par fra nesten 15 meter lyktes ikke. På første halvdel var han særlig nær birdie på 11. hull, men ballen ville ikke i hullet. Hans beste putt på den halvdelen av runden leverte han på 15. hull, der han først spilte seg inn i trøbbel og så ut til å få bogey, men berget par med en lang putt. På 5. hull misset han en kort birdieputt, men han revansjerte seg ved å senke en vanskelig putt på 6. hull da han var i fare for å få en ny bogey. Da nordmannen var ferdig for dagen, var han på delt 24.-plass. Rory McIlroy er best av dem som har spilt ferdig. Nordiren leverte en 65-runde, fem slag under par. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 741744
Middels - Hovland - mesterskapet - amerikanske - startet - majorturneringen - centimeterne - birdier - straffeslag - Forsøket - halvdel - halvdelen - leverte - trøbbel - birdieputt - revansjerte - vanskelig - nordmannen - McIlroy - Nordiren -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »