Hat trick av Ole Sæter da Rosenborg tok imot Kristiansund på Lerkendal
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. juni 2022 KL:20.00)
    Med stillingen 3-1 ble Ole Sæter kveldens største stjerne. Med målgivende fra Carlo Holse scoret Sæter kampens første mål etter kun fire minutter. I det nittende minuttet utlignet Amidou Diop, og satte gjestenes eneste mål denne kampen. Rett før førsteomgang blåses ut viste Sætre frem briljerende egenskaper og satt kampens tredje mål. I andre omgang trengte man ikke vente mer enn halvannet minutt før Sæter lukker kampen med hat trick.

Ord sky bassert på artikkel: 751107
Rosenborg - Kristiansund - Lerkendal - stillingen - kveldens - største - stjerne - målgivende - kampens - minutter - nittende - minuttet - utlignet - gjestenes - førsteomgang - briljerende - egenskaper - trengte - halvannet -