Sport

Liten annonse
    Klæbo om Skistads valg: – Ingen tvil om hvor jeg ville være
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. mars 2023 KL:07.31)
    Johannes Høsflot Klæbo (26) er ikke tvil om at landslaget er den beste utviklingsarenaen for sprintkometen Kristine Stavås Skistad (24). Skistad har vist stor form den siste tiden med tre seirer i sprintverdenscupen i langrenn i løpet av kort tid. Rett i forkant av VM i Planica ble det seier i franske Les Rousses, så ble det en ny klassiskseier på hjemmebane i Drammen og deretter seier i skøytesprinten i Falun i helgen. Det har Skistad klart med eget opplegg. Tiden hennes på landslaget ble ikke som hun hadde tenkt seg, og hun har selv satt spørsmål ved om landslagssystemet er noe som passer for henne. – Jeg kan bare snakke for meg selv. Da jeg var på rekruttlandslaget, var det ingen tvil om hvor jeg ville være. Dette handler om hva det er best at jeg holder på med, hva som skaper utvikling og hva som skal til for å bli bedre, sier Klæbo. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 817572
Skistads - Johannes - Høsflot - landslaget - utviklingsarenaen - sprintkometen - Kristine - sprintverdenscupen - langrenn - forkant - Planica - franske - Rousses - klassiskseier - hjemmebane - Drammen - deretter - skøytesprinten - opplegg - spørsmål - landslagssystemet - rekruttlandslaget - handler -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »