Sport

Liten annonse
    Kalvå om Sundling-rykket: – Har ikke sjans
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. mars 2023 KL:16.10)
    Lagsprinten i Lahti skulle handle om to lag, Norge 1 og Sverige 1. Det norske førstelaget med Julie Myhre og Anne Kjersti Kalvå satte opp et høyt tempo gjennom hele rennet, men det svenske førstelaget nektet å gi slipp. Ut på sisterunden gikk Anne Kjersti Kalvå og Jonna Sundling ut sammen, og Kalvå gjorde sitt for å få en luke. Men i den nest siste bakken viste Sundling hvorfor hun er verdensmester på sprint. Sundling fikk raskt en stor luke da hun rykket og sikret seier for Sverige 1. Kalvå sikret inn til andreplass for det norske førstelaget. Etterpå var hun litt skuffet over at hun ikke klarte å rykke fra svensken. – Det var mange som hengte på lenge, så jeg ble litt utålmodig. Det var kortet jeg hadde i dag og jeg måtte spile på det. Når hun henger på så lett og hun har det sisterykket, så har jeg ikke sjanse på henne, sier Kalvå til NRK. Jonna Sundling gliser da VGs reporter trekker frem at det så ut som hun koste seg i ryggen på Kalvå. Svensken smiler bekreftende og sier hun selv har for vane å dra opp tempo, så det kjennes kjentes godt å ligge bak. Tyskland tok tredjeplassen, mens Norge 2 ble til slutt nummer syv.

Ord sky bassert på artikkel: 818727
Sundling - Lagsprinten - Sverige - førstelaget - Kjersti - gjennom - svenske - sisterunden - hvorfor - verdensmester - andreplass - Etterpå - skuffet - svensken - utålmodig - sisterykket - reporter - trekker - Svensken - bekreftende - kjennes - kjentes - Tyskland - tredjeplassen -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »