Bayern München opp på tabelltopp
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 30. april 2023 KL:22.51)
    Bayern München gikk forbi Borussia Dortmund og leder Bundesliga etter 2-0 over tabelljumbo Hertha Berlin søndag kveld. Det tok imidlertid 69 minutter før Serge Gnabry sendte vertene i ledelsen etter å ha blitt spilt opp av Joshua Kimmich. Ti minutter senere spilte samme mann opp Kingsley Coman, som satte inn Bayerns andre mål. Dermed topper München-klubben bundesligatabellen med ett poeng når fire serierunder gjenstår. Fredag ble Dortmund holdt til 1-1 borte mot Bochum. Gjestene skulle der hatt straffe etter at Danilo Soares felte Karim Adeyemi inne i feltet. Dommeren Sascha Stegemann var ikke enig med Dortmund-leiren, og VAR grep heller ikke inn. Lørdag erkjente Stegemann og det tyske fotballforbundet (DFB) at Dortmund skulle hatt straffe. Borussia Dortmund møter Wolfsburg (h), Borussia Mönchengladbach (h), Augsburg (b) og Mainz (h) i sine fire siste seriekamper, mens Bayern skal møte Werder Bremen (b), Schalke (h), RB Leipzig (h) og Köln (b).

Ord sky bassert på artikkel: 828414
München - tabelltopp - Borussia - Dortmund - Bundesliga - tabelljumbo - imidlertid - minutter - vertene - ledelsen - Kimmich - Kingsley - Bayerns - klubben - bundesligatabellen - serierunder - gjenstår - Gjestene - straffe - Adeyemi - Dommeren - Stegemann - erkjente - fotballforbundet - Wolfsburg - Mönchengladbach - Augsburg - seriekamper - Schalke - Leipzig -