Sport

Liten annonse
    Sunnmørsposten: Lars Arne Nilsen får sparken
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. mai 2023 KL:12.35)
    Sunnmørsposten hevder mandag at Lars Arne Nilsen er ferdig som Aalesund-trener. Det skjer dagen etter et 0-4-tap for Sandefjord. Aalesund har hatt en grusom start på sesongen og ligger sist i Eliteserien med null poeng etter fire kamper. Sunnmørsklubben er det eneste laget i ligaen som fortsatt ikke har scoret mål. Onsdag venter et lokaloppgjør mot Molde, som også har hatt en tøff start på sesongen. Nilsen har vært Aalesund-trener siden august 2020, men klarte ikke å redde klubben fra nedrykk. Men påfølgende sesong endte i opprykk for sunnmørsklubben. I 2022 endte de på 9. plass.

Ord sky bassert på artikkel: 828506
Sunnmørsposten - sparken - Aalesund - Sandefjord - sesongen - Eliteserien - Sunnmørsklubben - fortsatt - lokaloppgjør - nedrykk - påfølgende - opprykk - sunnmørsklubben -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »