Sport

Liten annonse
    Svendsen inn på regionlag i Nord-Norge – Theodorsen til Aker-Dæhlie
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:15.31)
    Anna Svendsen (33) fikk ikke fornyet tillit på elitelandslaget i langrenn og skifter beite til regionlaget Team Elon Nord-Norge. Svendsen er en av fire kvinner som er tatt ut på laget. Tre menn gjør at laget teller sju utøvere. Anna Svendsen har sin styrke i klassisk sprint, men det hun gjorde sist sesong var ikke godt nok til at fikk fortsette på landslaget i nok en sesong. – Jeg hadde en dialog med Team Aker Dæhlie, men vi kom aldri så langt at det ble et konkret tilbud. Jeg fikk en litt dårlig magefølelse, og er sikker på at Team Nord-Norge er det beste for meg nå, sier Svendsen til iTromsø. Silje Theodorsen var sist sesong en del av Nord-Norge-laget, men er ikke med denne gangen. Theodorsen kom heller ikke med på noen av landslagene, men bekreftet etter sesongslutt at hun hadde tilbud fra flere aktører. Nordlys skriver at Theodorsen blir en del av privatlaget Team Aker Dæhlie neste sesong. – Silje skal gå for Team Aker Dæhlie neste år. Hun er en god løper, så vi er ekstremt glad for at vi får henne inn. Hun har utviklet seg godt de siste årene, sier daglig leder Knut Nystad i Team Aker Dæhlie til Nordlys. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 831077
Svendsen - regionlag - Theodorsen - fornyet - elitelandslaget - langrenn - skifter - regionlaget - kvinner - utøvere - klassisk - fortsette - konkret - magefølelse - iTromsø - landslagene - bekreftet - sesongslutt - aktører - Nordlys - skriver - privatlaget - ekstremt - utviklet -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »