Sport

Liten annonse
    Riise forlenger med Avaldsnes
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. mai 2023 KL:13.53)
    John Arne Riise forlenger kontrakten med Avaldsnes. Det bekrefter klubben til Haugesunds Avis. – Jeg kan bekrefte at John Arne har signert en ny kontrakt. Vi er så fornøyd som det går an å bli, sier sportslig leder i Avaldsnes, Rune Lothe til avisen. – Vi har lenge ønsket å forlenge kontrakten med John Arne. Med tanke på jobben han har gjort her, var det et enkelt valg. Vi er veldig fornøyd med å han John Arne med videre her i Avaldsnes, sier Lothe. Riise har vært trener i Avaldsnes siden desember 2021. Etter åtte serierunder denne sesongen står klubben med åtte poeng og ligger på en åttendeplass på tabellen. Klubben har hatt økonomiske utfordringer, men ifølge Lothe blir ikke den nye kontrakten til Riise en ekstra belastning. – Nei, John Arne har vært veldig fin der. Han vet at vi ikke vasser i penger. Kontrakten er relativt lik den han har hatt tidligere, sier Rune Lothe.

Ord sky bassert på artikkel: 831386
forlenger - Avaldsnes - kontrakten - bekrefter - klubben - Haugesunds - signert - fornøyd - sportslig - desember - serierunder - sesongen - åttendeplass - tabellen - Klubben - økonomiske - utfordringer - belastning - Kontrakten - relativt - tidligere -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »