Juventus utlignet syv minutter på overtid
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. mai 2023 KL:23.01)
    Sevilla var på vei mot en råsterk seier borte mot Juventus. Men syv minutter på overtid reddet Federico Gatti uavgjort. Og dermed er det vidåpent før neste ukes returoppgjør i Spania. Kampen i Torino endte 1-1. Sevilla-spissen Youssef En-Nesyri sendte spanjolene i føringen, men den 24 år gamle midtstopperen Federico Gatti ble den usannsynlige helten for Juventus.

Ord sky bassert på artikkel: 831539
Juventus - utlignet - minutter - overtid - Sevilla - råsterk - Federico - uavgjort - vidåpent - returoppgjør - spissen - Youssef - spanjolene - føringen - midtstopperen - usannsynlige -