Aursnes med målgivende i 5-1-seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:21.02)
    Fredrik Aursnes noterte seg for én assist da serieleder Benfica vant 5-1 borte mot Portimonense i portugisisk fotball lørdag kveld. Den målgivende pasningen kom etter bare fire minutter da han spilte opp Álex Grimaldo, som sendte gjestene i ledelsen. 24 minutter senere scoret Filipe Relvas selvmål, før Pedrão reduserte for Portimonense. Det hadde imidlertid lite å si da Gonçalo Ramos la på til 3-1 før pause, før Petar Musa kom inn og scoret gjestenes fjerde og femte mål på tre minutter etter innhoppet. Aursnes` assist er hans femte for Benfica denne sesongen. Han har også scoret to mål på sine 41 kamper. Benfica topper den portugisiske eliteserietabellen med sju poeng ned til Porto på 2.-plass, som har én kamp mindre spilt. Det gjenstår seks kamper igjen av sesongen for serielederne. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 832054
Aursnes - målgivende - Fredrik - noterte - serieleder - Benfica - Portimonense - portugisisk - fotball - pasningen - minutter - Grimaldo - gjestene - ledelsen - selvmål - reduserte - imidlertid - Gonçalo - gjestenes - innhoppet - Aursnes` - sesongen - portugisiske - eliteserietabellen - gjenstår - serielederne -