Norsk åpningstap i VM i paraishockey
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:09.28)
    Norge hang lenge godt med før Tyskland koblet grepet og vant 5-3 i premierekampen i VM i paraishockey. Det norske laget utlignet til 1-1 i første periode, men to raske mål mot slutten av den andre ga et overtak tyskerne aldri mistet. Rett etter den siste pausepraten økte de ledelsen ytterligere. Ola Øiseth styrte inn to kjappe reduseringer og tente et poenghåp, men Norge kom ikke nærmere enn 3-4. En tysk scoring i sluttsekundene fjernet all tvil. Audun Bakke gjorde Norges første mål i søndagens kamp. Statistikken viste at nordmennene hadde 22 skudd på mål mot tyskernes 17. Verdensmesterskapet i paraishockey spilles i canadiske Moose Jaw. Norge har igjen puljeoppgjør mot Kina mandag og Italia onsdag. De to beste lagene fra gruppe B går til første utslagsfase, mens de to siste spiller om 7.-plassen. Tsjekkia, USA, Canada og Sør-Korea utgjør gruppe A.

Ord sky bassert på artikkel: 836038
åpningstap - paraishockey - Tyskland - premierekampen - utlignet - periode - slutten - overtak - tyskerne - pausepraten - ledelsen - ytterligere - reduseringer - poenghåp - nærmere - scoring - sluttsekundene - fjernet - søndagens - Statistikken - nordmennene - tyskernes - Verdensmesterskapet - spilles - canadiske - puljeoppgjør - utslagsfase - spiller - plassen - Tsjekkia -