Atlético Madrid slo Borussia Dortmund i Mesterligaen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. april 2024 KL:22.54)
    Atlético Madrid vant 2-1 på Estadio Metropolitano mot Borussia Dortmund i det første kvartfinaleoppgjøret mellom de to lagene i Mesterligaen. Etter fem minutter sendte Rodrigo De Paul hjemmelaget fra Spania i ledelsen. En knapp halvtime senere økte Samuel Lino til 2-0 for Atlético Madrid. I den andre omgangen sørget Sébastian Haller for et bedre utgangspunkt for Dortmund. Med drøye ti minutter igjen reduserte han for tyskerne til 2-1. Returoppgjøret spilles i Tyskland tirsdag 16. april.

Ord sky bassert på artikkel: 922816
Atlético - Borussia - Dortmund - Mesterligaen - Estadio - Metropolitano - kvartfinaleoppgjøret - minutter - Rodrigo - hjemmelaget - ledelsen - halvtime - omgangen - Sébastian - utgangspunkt - reduserte - tyskerne - Returoppgjøret - spilles - Tyskland - tirsdag -