Sport

Liten annonse
    Petter Solberg om gokart-dødsfall: – Jeg er knust
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 2. juni 2024 KL:11.49)
    Petter Solberg sier et samlet motorsportmiljø er i sorg etter at en 15-åring døde under en gokart-konkurranse i Andebu lørdag. Gutten var involvert i en hendelse som endte med et rundkast på banen. 15-åringen pådro seg omfattende indre skader i smellen og livet sto ikke til å redde. – Jeg er knust over å høre den tragiske nyheten fra gokartløpet på Andebu i går, skriver Petter Solberg i en uttalelse på X søndag. – Du håper at du aldri får en slik ulykke, langt mindre med noen som er så ung. Motorsportmiljøet sørger over dette tapet, og sender våre kondolanser til guttens familie og venner, legger han til.

Ord sky bassert på artikkel: 934074
Solberg - dødsfall - motorsportmiljø - konkurranse - involvert - hendelse - rundkast - åringen - omfattende - smellen - tragiske - nyheten - gokartløpet - skriver - uttalelse - Motorsportmiljøet - kondolanser - guttens - familie -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »