OL-vinner i tårer etter fall i uttaksløp: – Noe av det tøffeste i friidretten
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 25. juni 2024 KL:07.17)
    Athing Mu (22) mislyktes i det amerikanske uttaket i Eugene. Dermed går OL i Paris uten den regjerende mesteren på 800 meter. Mu gikk i bakken etter 200 meter i mandagens løp, og hun kom seg aldri fram i feltet igjen. 22-åringen var i tårer da hun krysset målstreken på sisteplass. Bare de tre beste fikk OL-plass. Mu, som vant VM-gull i 2022, hadde ikke løpt noen konkurranser denne sesongen som følge av skadetrøbbel. Likevel hadde hun nok forventet å ta seg til lekene i Paris. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 938977
uttaksløp - tøffeste - friidretten - mislyktes - amerikanske - uttaket - regjerende - mesteren - mandagens - åringen - krysset - målstreken - sisteplass - konkurranser - sesongen - skadetrøbbel - Likevel - forventet -