Norsk sølv i junior-VM
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. juli 2024 KL:14.19)
    Iver Dalsaune Thun løp tirsdag inn til sølv på sprinten under junior-VM i orientering. – Det er utrolig moro å lykkes med å ta medalje etter 7. plass på sprinten i fjor, sier Dalsaune Thun. Løpet ble unnagjort på drøye 13 minutter og trønderen var bare to sekunder fra Matthieu Bührer fra Sveits. Orienteringsstevnet holdes i Tsjekkia. I dameklassen ble Ingeborg Roll Mosland nummer 7, kun 14 sekunder bak vinneren. Hun var med på vinnerlaget under gårsdagens sprintstafett.

Ord sky bassert på artikkel: 940478
Dalsaune - tirsdag - sprinten - orientering - utrolig - medalje - unnagjort - minutter - trønderen - sekunder - Matthieu - Orienteringsstevnet - Tsjekkia - dameklassen - Ingeborg - Mosland - vinneren - vinnerlaget - gårsdagens - sprintstafett -