Sport

Liten annonse
    Drege hedret av lagkameratene – etappe avlyst
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:09.58)
    Arrangøren av Østerrike rundt opplyser at siste etappe i rittet er avlyst etter bortgangen til André Drege lørdag. I stedet for å avvikle den femte og siste etappen blir det i stedet avholdt et minneritt for nordmannen. Før start ble det avholdt et minutt stillhet. Det ver en tydelig preget Thomas Pupp som stod på scnenen søndag. Han er rittleder for Østerrike rundt. – Vi er så dypt sjokkert. Jeg står ikke bare her som rittleder. Jeg står her mer som en far til tre sønner, sier han gråtkvalt og legger til: – Jeg kan se for meg hvor hjerteskjærende dette er for familien. Ulykken i Østerrike rundt skjedde under nedstigningen fra Grossglockner til Heiligenblut. – Vi er bare knust. Det er jo ufattelig trist. Det som ikke skal skje, har skjedd. Dette er en helt uvirkelig sak å være i. Vi klarer ikke helt å ta det innover oss ennå, sa Coop-Repsols manager Roy Hegreberg til NTB lørdag. Uno-X-profil Tobias Halland Johannessen delte sin sorg over Dreges bortgang. – Det føles bare vondt. Det har aldri vært så stille i bussen vår som det var etter (den åttende) etappen. Det var tøft. Det føles helt meningsløst, sa han til TV 2. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 941409
lagkameratene - Arrangøren - Østerrike - opplyser - bortgangen - avvikle - etappen - avholdt - minneritt - nordmannen - stillhet - tydelig - scnenen - rittleder - sjokkert - gråtkvalt - hjerteskjærende - familien - Ulykken - skjedde - nedstigningen - Grossglockner - Heiligenblut - ufattelig - uvirkelig - innover - Repsols - manager - Hegreberg - Halland - Johannessen - åttende) - meningsløst -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »