Sport

Liten annonse
    Henny Reistad usikker til OL-åpningen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. juli 2024 KL:10.23)
    Landslagssjef Thorir Hergeirsson bekreftet at Reistad er usikker til torsdagens åpningskamp mot Sverige under dagens pressetreff i Frankrike. – Troppen er uforskammet pigg. Vi tester Henny litt i treningen i dag, så ser vi, uttalte Hergeirsson. – Vi vet ikke ennå om hun er spilleklar til start, så vi tester henne. Om ikke så har vi en god gjeng, og så bruker vi en av reservespillerne våre, sa han videre. Henny Reistad måtte tidlig ut med skade i foten da Norge tapte en av treningskampene mot Frankrike før OL tidligere i juli. Hovedpersonen selv er ivrig på å spille. – Det er ikke noe man heller vil enn å spille kamper, men den iveren skal ikke styre avgjørelsen. Vi gjør det som er best for foten, uttalte Reistad. Hun er åpen på at tiden etter skaden har vært tøff. – Man vet jo aldri helt hvordan det kommer til å gå. Skaden har blitt bedre, sa hun til NRK. Torsdag starter jakten på nytt OL-gull når håndballjentene starter Paris-lekene mot Sverige klokka 21.

Ord sky bassert på artikkel: 944602
Reistad - usikker - åpningen - Landslagssjef - Hergeirsson - bekreftet - torsdagens - åpningskamp - Sverige - pressetreff - Frankrike - Troppen - uforskammet - treningen - uttalte - spilleklar - reservespillerne - treningskampene - tidligere - Hovedpersonen - avgjørelsen - hvordan - Torsdag - starter - håndballjentene -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »