Sport

Liten annonse
    Hovland med kniven på strupen foran Memphis-turnering
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. august 2024 KL:06.37)
    Viktor Hovland må minst bli blant de 27 beste i helgens PGA-turnering for å henge med i kampen om å spille PGA-tourmesterskapet og forsvare fjorårets tittel. Den norske golfstjernen har hatt en middelmådig sesong og vært et stykke unna formen som sendte ham til topps i både den andre og den tredje og avgjørende turneringen i PGA-sluttspillet i fjor. Den gang raket Hovland med seg om lag 190 millioner kroner for tourseieren alene. Nå sliter han lenger nede på den såkalte FedEx-listen, men han er inne blant de 70 som får sjansen i første sluttspillturnering i Memphis denne uken. Trolig må han hente fram storformen fra samme tidspunkt i fjor for å kunne kjempe om nye titler. – Si at han får til noenlunde samme form som i fjor … da er det «plain sailing». Men han er jo ikke der. Nå er han litt på nedadgående. Så det blir vanskelig for ham. Alle er jo så gode, sier Discovery-kommentator Per Haugsrud til NTB. – Vi som sitter og kommenterer, vil gjerne ha ham med hele veien. Men jeg tror ikke vi får det denne gangen, legger han til. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 949273
Hovland - strupen - Memphis - turnering - helgens - tourmesterskapet - forsvare - fjorårets - golfstjernen - middelmådig - avgjørende - turneringen - sluttspillet - millioner - tourseieren - såkalte - sjansen - sluttspillturnering - storformen - tidspunkt - noenlunde - sailing - nedadgående - vanskelig - Discovery - kommentator - Haugsrud - kommenterer -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »