Sport

Liten annonse
    Huseklepp mister Branns kamp i Kasakhstan
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 25. august 2024 KL:11.07)
    Branns assistenttrener Erik Huseklepp blir hjemme når Brann reiser til Kasakhstan tirsdag. Det finnes det en god grunn til. Brann har en 2-0-ledelse i sekken før returkampen mot Astana i siste runde av kvalifiseringen til conferenceligaen. – Jeg blir ikke med dit. Kona har termin, så det hadde vært vanskelig for meg å rekke hjem dersom noe skulle skje, sier Huseklepp til BA. Derfor blir Huseklepp hjemme i Bergen når resten av laget reiser tirsdag. Huseklepp venter sitt andre barn sammen med kona Emilie Fjeld Huseklepp. Sammen har de datteren Emilie (3) fra før. Erik Huseklepp har også datteren Emma (12) fra et tidligere forhold. Erik Huseklepp sier at det blir rart og ikke kunne være med på kampen, men at selve prioriteringen ikke var vanskelig. – Det er mer spennende å sitte hjemme vil jeg tro, for der er det ikke så mye du kan gjøre når kampen er i gang. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 951406
Huseklepp - Kasakhstan - assistenttrener - tirsdag - ledelse - returkampen - kvalifiseringen - conferenceligaen - vanskelig - datteren - tidligere - forhold - prioriteringen - spennende -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »