Liverpool snudde til seier etter grusom start i mesterligaen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 17. september 2024 KL:22.59)
    Liverpool havnet under 0–1 etter tre minutter, men snudde kampen og vant 3–1 borte mot Milan på første dag av mesterligaen. Christian Pulisic ga Milan ledelsen før Ibrahima Konaté Virgil van Dijk og Dominik Szoboszlai scoret for Liverpool. Salt i såret til Milan-tilhengere: I 2. omgang måtte førstekeeper Mike Maignan forlate banen i tårer med skade. Han kolliderte med to spillere, og var helt knust da han ruslet av San Siro.

Ord sky bassert på artikkel: 956554
Liverpool - mesterligaen - minutter - Christian - Pulisic - ledelsen - Ibrahima - Dominik - Szoboszlai - tilhengere - førstekeeper - Maignan - forlate - kolliderte - spillere -