Fryktelig Meslier-brøler ga Sunderland poeng mot Leeds
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 5. oktober 2024 KL:08.58)
    Leeds var på vei mot borteseier i toppkampen mot Sunderland, men en kjempetabbe av keeper Illan Meslier på overtid av overtiden ga vertene 2-2. Dermed forblir Sunderland på tabelltopp i mesterskapsserien iallfall til lørdag. Laget er ett poeng foran Burnley, og tre foran Leeds og Sheffield United. De seks tillagte minuttene var akkurat ute da Sunderland-keeper Anthony Patterson tok et frispark ved midtstreken. Etter en vunnet hodeduell flikket Alan Browne ballen i retning av mål, men den sneiet hodet til Junior Firpo og seilte i en slak bue rett mot favnen til Meslier. Keeperen beveget seg til siden for å fange ballen og så den til sin skrekk forsvinne på siden av ham og inn i mål. – Jeg snudde meg bort. Jeg var sikker på at gutta ville bli rasende fordi jeg sløste bort muligheten, men så kastet keeperen ballen i mål. Jeg vil ha målet, men han får assist, sa Browne til Sky Sports. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 960472
Fryktelig - Meslier - Sunderland - borteseier - toppkampen - kjempetabbe - overtid - overtiden - vertene - forblir - tabelltopp - mesterskapsserien - iallfall - Burnley - Sheffield - tillagte - minuttene - akkurat - Anthony - Patterson - frispark - midtstreken - hodeduell - flikket - retning - Keeperen - beveget - forsvinne - rasende - muligheten - keeperen -