Nusa-assist da RB Leipzig vant borte
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 6. oktober 2024 KL:17.57)
    Antonio Nusa spilte hele kampen og hadde assist på vinnermålet da RB Leipzig vant 1-0 borte mot Heidenheim i Bundesliga søndag. I det 59. minutt spilte han en flott bruddpasning til Loïs Openda, som fra hjørnet av 5-meteren skjøt i mål ved nærmeste stolpe. Gjestene hadde jublet for scoring allerede sju minutter tidligere, da Benjamin Sesko ruvet høyt over hjemmeforsvaret og stanget et frispark fra David Raum i mål. Spillerne hadde tatt oppstilling for avspark da VAR grep inn. Det ble avdekket at Willi Orbán tråkket Heidenheim-stopper Patrick Mainka på foten slik at han ikke fikk sjanse til å hoppe opp. Dermed ble målet annullert.. Leipzig inntok med seieren tabelltoppen i 1. Bundesliga før toppkampen mellom Eintracht Frankfurt og Bayern München senere søndag, der ett av lagene vil gå forbi. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 960743
Leipzig - Antonio - vinnermålet - Heidenheim - Bundesliga - bruddpasning - hjørnet - meteren - nærmeste - Gjestene - scoring - allerede - minutter - tidligere - Benjamin - hjemmeforsvaret - stanget - frispark - Spillerne - oppstilling - avspark - avdekket - tråkket - stopper - Patrick - annullert - seieren - tabelltoppen - toppkampen - Eintracht - Frankfurt - München -