Bøe Risa reddet uavgjort for Atlético i Madrid-derbyet
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 13. oktober 2024 KL:22.13)
    Vilde Børe Risa berget 1-1 for Atlético Madrid i byderbyet borte mot Real Madrid søndag kveld. Dermed tapte begge Madrid-lagene terreng til serieleder Barcelona, som topper tabellen med to poengs ledelse. Caroline Weir sendte vertene i ledelsen etter bare sju minutter, og det så lenge ut som det skulle bli vinnermålet. Dessverre for hjemmepublikummet fikk Atlético tildelt en straffe etter 77 minutter, som Bøe Risa satte i nettmaskene bak Real-keeper Misa Rodríguez. Bøe Risa spilte hele kampen for gjestene, mens Synne Jensen måtte se hele oppgjøret fra benken (NTB).

Ord sky bassert på artikkel: 961994
uavgjort - Atlético - derbyet - byderbyet - terreng - serieleder - Barcelona - tabellen - ledelse - Caroline - vertene - ledelsen - minutter - vinnermålet - Dessverre - hjemmepublikummet - tildelt - straffe - nettmaskene - Rodríguez - gjestene - oppgjøret -