Sport

Liten annonse
    Vipers-styreleder: – I eller i ferd med å gå inn i samtaler med seks grupperinger
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 16. oktober 2024 KL:18.17)
    Tirsdag ble det kjent at Vipers er sterkt truet av konkurs og at klubben nå leter etter 25 millioner kroner innen fredag. Onsdag spiller de mot Storhamar, og i forkant fikk styreleder i Vipers, Peter Gitmark, spørsmål om status for klubbens redningsaksjon. Der fortalte han om god respons fra flere aktører. – Vi er i samtaler med eller i ferd med å gå inn i samtaler med seks ulike grupperinger. Tre internasjonale og tre norske, sa Gitmark. – Det positive er at følelsen i dag er bedre enn i går. Der vi er i dag, så har vi nå kommet et stykke på vei. Vi hadde ikke håpet at det skulle vært seks grupperinger som kunne være villige til å ha samtaler med oss, og hvor flere sier at hvis vi ender opp med å komme inn, så kan vi ta mye eller alt, sa Gitmark videre til TV 2, med referanse til de 25 millionene.

Ord sky bassert på artikkel: 962633
styreleder - samtaler - grupperinger - Tirsdag - konkurs - klubben - millioner - spiller - Storhamar - forkant - Gitmark - spørsmål - klubbens - redningsaksjon - fortalte - respons - aktører - internasjonale - positive - følelsen - villige - referanse - millionene -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »