Sport

Liten annonse
    Må stå over sesongåpningen: – Enormt skuffende
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 25. oktober 2024 KL:12.27)
    Dagen før alpinsesongen skulle ha startet i østerrikske Sölden, har den norske alpinprofilen Kajsa Vickhoff Lie bestemt seg for å ikke stille til start. – Det er enormt skuffende. Sånn er det når man setter seg store mål. Jeg er glad for å ta en avgjørelse. Det forteller 26-åringen til NRK. Vickhoff Lie har vært gjennom flere skadeavbrekk i karrieren. Denne gangen er det korsryggen som er årsaken. – Jeg har jobbet i to uker for å få kinket til å gå bort. Det går ganske greit, men greit er ikke godt nok for Sölden. En sesong er verdt mer enn et renn. – Hva betyr det å ikke kunne stille til start? – Det er livet mitt, alpint. De målene jeg setter meg, definerer meg. Jeg er ikke den gladeste personen i verden nå. Det er oppturer og nedturer. Men heller det enn et flatt liv, sier hun.

Ord sky bassert på artikkel: 964659
sesongåpningen - skuffende - alpinsesongen - startet - østerrikske - alpinprofilen - Vickhoff - bestemt - avgjørelse - forteller - åringen - gjennom - skadeavbrekk - karrieren - korsryggen - årsaken - definerer - gladeste - personen - oppturer - nedturer -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »