Elverum yppet seg mot PSG
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. oktober 2020 KL:22.36)
    Elverum holdt godt følge med Paris Saint-Germain i drøyt 40 minutter i torsdagens mesterligakamp i håndball, men hjemmelaget vant 36-29. Dermed tok PSG sine første poeng i mesterligaen, etter å ha måttet tåle tap i sine to første kamper. Elverum har like mange poeng etter sin borteseier mot Porto i åpningskampen. Josef Pujol var Elverums toppscorer med sju mål, mens Luc Abalo scoret fire ganger mot sin tidligere klubb, deriblant kampens siste mål. Mikkel Hansen scoret åtte ganger for PSG.

Ord sky bassert på artikkel: 583577
Elverum - Germain - minutter - torsdagens - mesterligakamp - håndball - hjemmelaget - mesterligaen - borteseier - åpningskampen - Elverums - toppscorer - tidligere - deriblant - kampens -