Uavgjort i Old Firm – Celtic styrer mot ligatittelen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 1. mai 2022 KL:15.47)
    Celtic mistet ledelsen mot erkefienden Rangers, men 1-1-resultatet tok likevel klubben nærmere trofeet i den skotske fotballserien. Med tre runder igjen leder Celtic seks poeng foran Rangers. Det må en kollaps til for å endre utfallet i toppen. Jota styrte inn et innlegg fra Daizen Maeda etter en halvspilt omgang. 1-0 sto seg helt fram til Fashion Sakala utlignet i det 68. minutt. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 736926
Uavgjort - ligatittelen - ledelsen - erkefienden - Rangers - resultatet - likevel - klubben - nærmere - trofeet - skotske - fotballserien - kollaps - utfallet - innlegg - halvspilt - Fashion - utlignet -