Sport

Liten annonse
    Ruud varmer opp til Roland-Garros i Genève
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 9. mai 2022 KL:11.45)
    Casper Ruud skal reise til Genève for å spille ATP 250-turneringen etter deltakelsen i Masters 1000-turneringen i Roma denne uken. Genève-turneringen er den siste foran Roland-Garros i slutten av mai. Samtidig som turneringen i Genève spilles en turnering på samme nivå i Lyon. Ruud-leiren har imidlertid bestemt seg for Genève – en turnering han vant i fjor. Ruud kom seg til i finalen av Miami Open i april, men har siden slitt med å avansere langt i turneringene han har spilt. I fjor vant nordmannen fem titler på touren. I år står han med en tittel fra ATP 250-turneringen i Buenos Aires i februar. Han falt tre plasser og er nummer ti på den ferske verdensrankingen mandag. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 738951
turneringen - deltakelsen - Masters - slutten - Samtidig - spilles - imidlertid - bestemt - finalen - avansere - turneringene - nordmannen - februar - plasser - verdensrankingen -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »