Økonomi

Liten annonse
    Ny spionballong observert over Latin-Amerika
       Kilde: E24 | Publisert: (lørdag 4. februar 2023 KL:07.08)
    En ny spionballong er observert over Latin-Amerika, melder USAs forsvarsdepartement. De mener også denne er kinesisk, i likhet med den som flyr over USA. Pentagon sier at ballongen ikke utgjør noen fare for folk på bakken og at det ikke er tegn på at den har radioaktivt eller kjernefysisk materiale om bord. Den uvelkomne farkosten vil trolig være over USA i flere dager. Den flyr rundt 60.000 fot over bakken, langt høyere enn kommersiell flytrafikk. Pentagon sier de har sett lignende aktivitet før, men ikke så langvarig. Ifølge Pentagon har de vurdert å skyte ned ballongen, men velger å ikke gjøre det på grunn av sikkerhetshensyn for folk på bakken.

Ord sky bassert på artikkel: 804597
spionballong - observert - Amerika - forsvarsdepartement - kinesisk - Pentagon - ballongen - radioaktivt - kjernefysisk - materiale - uvelkomne - farkosten - kommersiell - flytrafikk - lignende - aktivitet - langvarig - vurdert - sikkerhetshensyn -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »