Wigan rykket ned etter overtidsdrama
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 29. april 2023 KL:18.22)
    Thelo Aasgaard og hans Wigan rykket ned fra mesterskapsserien etter at det lørdag ble 1-1 mot Reading. Seieren glapp på overtid. Seier ville fornyet håpet om videre spill i mesterskapsserien også neste sesong, men med uavgjortresultatet er laget dømt til nedrykk. Huddersfield og Reading skal møtes i siste runde, og dermed har ikke Wigan mulighet til å berge plassen. Laget slår følge med Blackpool, som rykket ned fredag. Charlie Hughes sendte Wigan i ledelsen, men tre minutter på overtid utlignet imidlertid Yakou Méïte og spolerte Wigans håp om å berge plassen. Sander Berge ble byttet inn med en halvtime igjen for opprykksklare Sheffield United i deres 4-1-seier over Preston. Stefan Johansen forble ubenyttet reserve da hans Queens Park Rangers slo Stoke 1-0 på bortebane. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 828128
overtidsdrama - Aasgaard - mesterskapsserien - Reading - Seieren - fornyet - uavgjortresultatet - nedrykk - Huddersfield - mulighet - plassen - Blackpool - Charlie - ledelsen - minutter - utlignet - imidlertid - spolerte - halvtime - opprykksklare - Sheffield - Preston - Johansen - ubenyttet - reserve - Rangers - bortebane -