Østigård og Napoli med historisk Serie A-seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. mai 2023 KL:22.37)
    Leo Skiri Østigårds Napoli kunne torsdag kveld juble over deres første Serie A-tittel på 33 år etter de spilte uavgjort borte mot Udinese. Sist Napoli løftet seriepokalen var fotball-legenden Diego Maradona på laget. I 2023 er en nordmann med i troppen, selv om han satt på benken torsdag. Sandi Lovric sendte hjemmelaget i en tidlig ledelse, men knappe ti minutter ut i andre omgang utlignet Napolis Victor Osimhen. Kampen endte 1-1. Napoli trengte kun ett poeng fra kveldens kamp for å sikre serietittelen med fem runder igjen. Kampen om andreplassen er derimot jevnere. Få poeng skiller mellom syvendeplass og andreplass.

Ord sky bassert på artikkel: 829539
Østigård - historisk - Østigårds - torsdag - uavgjort - Udinese - seriepokalen - fotball - legenden - Maradona - nordmann - troppen - hjemmelaget - ledelse - minutter - utlignet - Napolis - Osimhen - trengte - kveldens - serietittelen - andreplassen - derimot - jevnere - skiller - syvendeplass -