Sport

Liten annonse
    Messi beklager til lagkameratene: – Trodde jeg hadde fri
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. mai 2023 KL:17.46)
    Lionel Messi har tatt til Instagram for å forklare den mye omtalte Saudi-Arabia-turen som har fått PSG til å suspendere ham. I en kort video forklarer Messi at han trodde han hadde fri da han i forrige uke valgte å dra til Saudi-Arabia i forbindelse med et sponsoroppdrag. Argentinerens reise satte sinnene i kok i Paris Saint-Germain, og nylig ble det kjent at klubben har valgt å utestenge ham fra laget i en uspesifisert periode. – Jeg trodde vi kom til å ha en fridag etter kampen, som alltid. Denne turen var planlagt, og jeg kunne ikke utsette den, for jeg hadde allerede utsatt den fra før, sier Messi, ifølge den kjente fotballjournalisten Fabrizio Romano. – Jeg beklager til lagkameratene mine, og jeg avventer hva klubben ønsker å gjøre med meg, fortsetter den argentinske superstjernen. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 829757
beklager - lagkameratene - Instagram - forklare - omtalte - suspendere - forklarer - forrige - forbindelse - sponsoroppdrag - Argentinerens - sinnene - Germain - klubben - utestenge - uspesifisert - periode - planlagt - utsette - allerede - fotballjournalisten - Fabrizio - avventer - fortsetter - argentinske - superstjernen -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »