Knights fikk drømmestart i NHL-semi
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. mai 2023 KL:09.54)
    Vegas Golden Knights tok første stikk i sin NHL-semifinale i ishockey. Det endte med 4-3-seier etter forlengning mot Dallas Stars. Dette var den første kampen i en best av sju-serie der sluttvinneren spiller Stanley Cup-finale. Brett Howden avgjorde for hjemmelaget med sin scoring etter 61.35 minutters spill. Dallas Stars utlignet til 3-3 med under to minutter igjen av ordinær tid. Det var nesten 19.000 tilskuere på plass for å følge kampen.

Ord sky bassert på artikkel: 833599
Knights - drømmestart - semifinale - ishockey - forlengning - sluttvinneren - spiller - Stanley - avgjorde - hjemmelaget - scoring - minutters - utlignet - ordinær - tilskuere -