Sport

Liten annonse
    Bekrefter lagkombi-konkurranse i Kitzbühel
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:11.48)
    Kalenderen for den kommende alpinsesongen er spikret og der bekreftes det at det blir en ny gren på programmet. Den nye grenen er lagkombinasjon og står på programmet for menn i Kitzbühel i januar. I likhet med vanlig kombinasjon konkurreres det i både en fartsdisiplin og slalåm, men forskjellen er at det er to ulike utøvere som deltar. Det vil si at nasjonene kan sette én fartsspesialist og en slalåmspesialist på hver gren. Lagkombinasjonen ble testet i junior-VM forrige sesong. Parallellslalåm ser ut til å være borte fra programmet for både kvinner og menn. Tidligere har det vært én rennhelg med denne grenen i året. I tillegg viser kalenderen, som Skiforbundet kunne bekrefte tidlig i mai, at det blir renn for både kvinner og menn i Kvitfjell, men ikke samme helg. For både kvinner og menn både starter og avsluttes sesongen i østerrike. Sesongstarten går i Sölden, mens verdenscupavslutningen går i Saalbach.

Ord sky bassert på artikkel: 835045
Bekrefter - lagkombi - konkurranse - Kitzbühel - Kalenderen - kommende - alpinsesongen - spikret - bekreftes - programmet - lagkombinasjon - konkurreres - fartsdisiplin - forskjellen - utøvere - nasjonene - fartsspesialist - slalåmspesialist - Lagkombinasjonen - forrige - Parallellslalåm - kvinner - Tidligere - rennhelg - tillegg - kalenderen - Skiforbundet - Kvitfjell - starter - avsluttes - østerrike - Sesongstarten - verdenscupavslutningen - Saalbach -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »