Sport

Liten annonse
    Bolt vil inn i friidrettsforbundet og skape nye stjerner: – Kan hjelpe sporten
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:08.59)
    Friidretten mangler superstjerner og har truffet et tomrom, mener Usain Bolt. Nå ønsker han seg en rolle i Det internasjonale friidrettsforbundet (WA). Den tidligere sprinteren ønsker å bruke sin status som en av historiens største utøvere for å få innflytelse i WA. I et intervju med Reuters sier han at han gjerne vil bidra til at sporten ikke mister status og popularitet, men i stedet blir enda mer utbredt og fostrer nye store personligheter. – Jeg bruker tiden min på mye familieting, for jeg er ikke så engasjert i friidrett som jeg skulle ønske å være, sa Bolt og fortsatte: – Jeg venter fortsatt på å bli ansatt i en stilling i WA. Jeg har tatt kontakt med dem og sagt at jeg gjerne vil gjøre mitt for sporten, så lenge de vil at jeg skal gjøre det. Jeg har vært i dialog med forbundet, og vi får se hva som skjer. – Jeg kan forhåpentligvis hjelpe sporten med å vokse, sa Bolt. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 836616
friidrettsforbundet - stjerner - sporten - Friidretten - mangler - superstjerner - truffet - internasjonale - tidligere - sprinteren - historiens - største - utøvere - innflytelse - intervju - Reuters - popularitet - utbredt - fostrer - personligheter - familieting - engasjert - fortsatte - stilling - kontakt - forhåpentligvis -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »