Lauritsen matchvinner for Sparta
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:23.21)
    Tobias Lauritsen ble matchvinner da Sparta Rotterdam slo Utrecht 2-1 borte og tok første stikk i semifinalen i den nederlandske europacupkvalifiseringen. Lauritsen og Joshua Kitolano spilte hele kampen for Sparta, som slo Utrecht på bortebane for første gang siden 1997. Keeper Nick Olij får mye av æren, men Lauritsen var avgjørende ved begge målene. I det 26. minutt ble han holdt av Utrecht-stopper Ruben Kluivert, og etter VAR-titting ble det straffespark. Det satte Vito van Crooij i mål. I det 39. minutt doblet Lauritsen ledelsen med assist fra van Crooij. Utrecht reduserte i det 70. minutt, men Sparta har med seg ledelse til søndagens returkamp på hjemmebane. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 837213
Lauritsen - matchvinner - Rotterdam - Utrecht - semifinalen - nederlandske - europacupkvalifiseringen - Kitolano - bortebane - avgjørende - stopper - Kluivert - titting - straffespark - ledelsen - reduserte - søndagens - returkamp - hjemmebane -