Sport

Liten annonse
    Koanda med suverent VM-gull
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. september 2023 KL:20.25)
    Solfrid Koanda tok VM-gull i støt med 156 kilo. Med det tok hun et suverent gull – 18 kilo foran 2.-plassen. – Det var kjempesolid, et kjempeløft, sier president i Vektløfterforbundet Stian Grimseth, til NRK. Koanda var også favoritt i rykk og sammenlagt, men klarte aldri å løfte 115 kilo i rykk. Med det fikk hun ikke tellende resultat, og da røk gullet både i rykk og sammenlagt. – Det er fortvilende når du vet hvor sterk hun er. Men jeg håper og tror at det skjerper sansene før OL i paris. Det er bedre å feile i dag enn i OL, sier Stian Grimseth til NRK.

Ord sky bassert på artikkel: 866085
suverent - Solfrid - plassen - kjempesolid - kjempeløft - president - Vektløfterforbundet - Grimseth - favoritt - sammenlagt - tellende - resultat - fortvilende - skjerper - sansene -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »