Tredje seier på rad for Kolbotn
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:21.23)
    Kolbotn seiret 2-0 over TIL 2020 i 1. divisjon, 1. Division Promotion Group i fotball. Marie Moen Preus sendte Kolbotn i ledelsen da hun satte inn 1-0 etter 21 minutters spill. Da lagene gikk i garderoben etter 45 minutter var stillingen 0-1. Minuttet før full tid doblet innbytter Celine Larsen ledelsen til Kolbotn. Kort tid etterpå ble kampen avblåst. Kampen endte dermed 0-2. Kolbotns Tuva Henriksen pådro seg gult kort. Stine Margrete Jensen var kampleder. Og dermed var serien ferdigspilt for de to lagene. Kolbotn sikret sikret seriemesterskapet etter å ha tatt 58 poeng. TIL 2020 ender på en sterk andreplass med 49 poeng. TIL 2020 har vært bunnsolide defensivt og slapp bare inn 23 mål i løpet av året. På motsatt banehalvdel ble det 49 mål. Denne sesongen har Kolbotn vært trygge i forsvar, og slapp kun inn 13 mål. På motsatt banehalvdel ble det 48 nettkjenninger. Martine Fenger ble toppscorer for Kolbotn med sine ti scoringer, mens Mali Trøan noterte seg for 13 scoringer for TIL 2020. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 883864
Kolbotn - divisjon - Division - Promotion - fotball - ledelsen - minutters - garderoben - stillingen - Minuttet - innbytter - etterpå - avblåst - Kolbotns - Henriksen - Margrete - kampleder - ferdigspilt - seriemesterskapet - andreplass - bunnsolide - defensivt - motsatt - banehalvdel - sesongen - forsvar - nettkjenninger - Martine - toppscorer - scoringer - noterte -