Sport

Liten annonse
    Svensk svømmestjerne går for minst to OL til
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:10.31)
    Sarah Sjöström (30) debuterte i OL-sammenheng allerede som 14-åring i 2008 og ser for seg at hun er med i OL i Los Angeles i 2028 også. – Jeg har absolutt ambisjoner om å være med i Los Angeles, sier svømmedronningen. Det svenske unikumet fylte 30 år i august og har ingen planer om å legge. Til sommeren deltar hun i sitt femte OL. Etter lekene i Paris kommer kanskje årets høydepunkt. – Jeg skal gifte meg i september, sier hun. Om hun kommer seg til start i Los Angeles-OL i 2028 vil det være hennes sjette OL. Da vil hun komme opp på siden av Lars Frölander og Therese Alshammar. – Jeg har ikke satt noen sluttdato. Uansett hva jeg skal gjøre så kommer jeg til å trene mye, og selv om det ikke vil rekke til medaljer i mesterskap, vil det fortsatt bli ganske bra. Sjöstrom har fire OL-medaljer, ett av dem gull i Rio i 2016. Hun har også 21 medaljer i VM-sammenheng. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 886524
svømmestjerne - Sjöström - debuterte - sammenheng - allerede - Angeles - absolutt - ambisjoner - svømmedronningen - svenske - unikumet - sommeren - kanskje - høydepunkt - september - Frölander - Therese - Alshammar - sluttdato - Uansett - medaljer - mesterskap - fortsatt - Sjöstrom -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »