Sport

Liten annonse
    Amerikansk OL-håp ute av OL
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. april 2024 KL:22.00)
    Alicia Monson, USAs rekordholder på 5000 og 10.000 meter, mister sommerens OL i Paris. Årsaken er en avrivning i menisken. Hun har nå blitt operert og det er ventet at hun må gjennom en lengre periode med rehabilitering og opptrening. – Jeg har jobbet hardt for muligheten til å representere USA i enda et OL, så det smerter å ikke stille til start, skriver Monson på Instagram. 25-åringen kom på 5.-plass på 10.000-meteren under VM i Budapest sist sommer. Hun var regnet som en outsider til medalje i sommerens leker.

Ord sky bassert på artikkel: 923473
Amerikansk - rekordholder - sommerens - Årsaken - avrivning - menisken - operert - gjennom - periode - rehabilitering - opptrening - muligheten - representere - smerter - skriver - Instagram - åringen - meteren - Budapest - outsider - medalje -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »