Jonas Svensson cupmester med Besiktas
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. mai 2024 KL:22.25)
    Jonas Svensson og hans lagkamerater i Besiktas kunne juble for cuptittel torsdag. Trabzonspor ble slått 3-2 med vinnermål på overtid. Svensson spilte hele kampen som høyreback for Istanbul-klubben og pådro seg et gult kort. Laget kom tidlig under da Paul Onuachu scoret i det 13. minutt, men Rachid Ghezzal utlignet på straffespark på overtid i første omgang.

Ord sky bassert på artikkel: 932016
Svensson - cupmester - Besiktas - lagkamerater - cuptittel - torsdag - Trabzonspor - vinnermål - overtid - høyreback - Istanbul - klubben - Onuachu - Ghezzal - utlignet - straffespark -