Sport

Liten annonse
    Nordstad Moen lader opp uten trener: – Altfor komfortabelt
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 8. juni 2024 KL:16.43)
    Sondre Nordstad Moen møtte pressen i forkant av halvmaratonet i Roma. Han vil ikke lansere seg selv som medaljefavoritt, selv om han ønsker å kjempe om et edelt metall. – Alle har lyst på medalje, men topp fem er målet. Om jeg ikke blir topp ti blir jeg skuffa. Jeg har vært litt småsyk etter Manchester. Kroppen tok den siste hvilen for å få det siste overskuddet. Jeg har trent normalt de siste åtte dagene, sier han. Han forteller at han har forberedt seg til EM og etter hvert OL med minst 120 døgn i høyden. Opplegget har han kjørt så å si alene, og han er sin egen sjef. – Det er sikkert altfor komfortabelt. Vi får se om vi finner på noe annet etter OL, men frem til da, så kjører jeg løpet selv, sier Moen. Han har tidligere samarbeidet med Renato Canova, men siden den gang har han slitt med å finne en trener som han kan stole hundre prosent på. – Det kan også være at jeg bør være i en treningsgruppe. Du må legge alt i hendene på treneren og tro at han er Gud. Det har mye med psykiske å gjøre, sier Moen.

Ord sky bassert på artikkel: 935503
Nordstad - komfortabelt - pressen - forkant - halvmaratonet - lansere - medaljefavoritt - Manchester - Kroppen - overskuddet - normalt - forteller - forberedt - Opplegget - sikkert - tidligere - samarbeidet - prosent - treningsgruppe - hendene - treneren - psykiske -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »