Sport

Liten annonse
    Ærlig Southgate om EM-kritikken: – Gjør vondt når det blir så personlig
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:12.20)
    Det engelske stjernegalleriet til Gareth Southgate har slitt med å trollbinde supporterne i årets EM. Selv innrømmer landslagssjefen at kritikken påvirker ham. Etter den tredje puljekampen mot Slovenia ble det kastet tomme ølbeger mot den engelske treneren. Da manet Southgate nasjonens supportere til å stå bak spillerne. 53-åringen erkjenner at kritikken fra journalister og supportere tidvis er tøff. – Jeg synes ikke det er normalt at noen kaster ølbeger mot deg. Jeg kan ikke nekte for at det gjør vondt når det blir så personlig som det har blitt, sier Southgate ifølge BBC. England er klare for EM-semifinale mot Nederland. Det er tredje gang på de siste åtte årene at Southgate har ledet engelskmennene til det stadiet i et internasjonalt mesterskap. – Vi kommer til å fortsette å nyte denne reisen. Hvis jeg ikke skal få nyte dette øyeblikket, så er alt bare sløsing av tid. Av og til er det nødt til å finnes glede i denne jobben. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 941418
Southgate - kritikken - personlig - engelske - stjernegalleriet - trollbinde - supporterne - innrømmer - landslagssjefen - påvirker - puljekampen - Slovenia - ølbeger - treneren - nasjonens - supportere - spillerne - åringen - erkjenner - journalister - normalt - England - semifinale - Nederland - engelskmennene - stadiet - internasjonalt - mesterskap - fortsette - øyeblikket - sløsing -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »