Sport

Liten annonse
    Stygg velt ødela for norsk seier: – Nei, nei, nei!
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. juli 2024 KL:17.24)
    Det så lenge lovende ut for norske Tobias Halland Johannessen, men et stygt fall ødela for Uno-X sitt seiershåp på den 18. etappen av Tour de France. Det var Victor Campenaerts som stakk av med seieren etter å ha knivet med Matteo Vercher og Michal Kwiatkowski i brudd. Det skjedde med rundt 30 kilometer igjen av etappen der det så ut til at han fikk for høy fart før en skarp sving. – Nei, nei, nei! utbrøt TV 2-kommentator Christian Paasche. Han hadde lenge hengt bra med i et større brudd og hadde til og med yppet seg med flere lovende rykk. – Så lett og frisk han så ut så er dette utrolig trist, sa Mads Kaggestad. Likevel virket det som adrenalinet tok over, og Johannessen hentet seg inn på imponerende vis. Han var uansett ikke med i seierskampen etter uhellet. – Den velten var maks uflaks. Det er trist, sa TV 2s sykkelekspert Dag Otto Lauritzen. Denne etappen ble regnet som siste mulighet for Uno-X med tanke på å ta lagets første etappeseier i touren. Med det blir det trolig ingen norsk seier i årets utgave.

Ord sky bassert på artikkel: 943623
lovende - Halland - Johannessen - seiershåp - etappen - Campenaerts - seieren - Vercher - Kwiatkowski - skjedde - kilometer - kommentator - Christian - Paasche - utrolig - Kaggestad - Likevel - adrenalinet - imponerende - uansett - seierskampen - uhellet - sykkelekspert - Lauritzen - mulighet - etappeseier -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »