Haaland og Bobb scoret da Manchester City tapte mot Celtic
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. juli 2024 KL:03.59)
    Både Erling Braut Haaland og Oscar Bobb kom på scoringslisten for Manchester City i tirsdagens treningskamp mot Celtic i USA. Skottene vant kampen 4–3. Manchester City startet med Erling Braut Haaland, men det var Oscar Bobb som imponerte mest i oppgjøret mot de skotske seriemesterne. Den norske 21-åringen herjet på kanten og både scoret og hadde to målgivende pasninger i 3-4-tapet mot Celtic på Kenan Memorial Stadium i North Carolina. Mens City mønstret flere unge spillere, stilte skottene med langt flere førstelagsspillere fra start. Og det virket som det engelske laget ikke helt var ute av feriemodus i den første omgangen. Da var Celtic klart best, og de gikk til pause med 3-1-ledelse. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 944555
Haaland - Manchester - scoringslisten - tirsdagens - treningskamp - Skottene - startet - imponerte - oppgjøret - skotske - seriemesterne - åringen - målgivende - pasninger - Memorial - Stadium - Carolina - mønstret - spillere - skottene - førstelagsspillere - engelske - feriemodus - omgangen - ledelse -